SUMMA College

Onderwijs ontwikkelen voor de ondernemers van de toekomst op het SUMMA College

Challenge

Eindhoven = booming, met veel aandacht voor tech en design en veel ambitieuze jongeren die succesvolle ondernemers willen worden. Velen van hen kunnen niet wachten om na hun middelbare school aan de slag te gaan als ondernemer, maar missen specifieke kennis en een solide basis om succesvol te zijn. Dit vraagt om een vernieuwde cursus die studenten praktische handvatten biedt voor toekomstbestendig ondernemerschap.

Approach

Het overkoepelende doel was het creëren van een programma ontworpen voor, door en met ondernemers, met een sterke focus op het 'People Planet Profit' perspectief. Om ons inzicht in toekomstig ondernemerschap te verdiepen, zijn we begonnen met een reeks interviews met experts. Vervolgens hebben we in een co-creatie workshop met industrie-experts van verschillende Start-ups de volgende vraag aangepakt: Hoe kunnen we de Start-up School relevant, aansprekend en toekomstbestendig maken in samenwerking met organisaties in de Brainport regio?

Result

Het resultaat is een concept programma met een sterke focus op niet alleen een solide basis van theorie, maar ook voldoende ruimte voor 'learning by doing' in een creatieve en energieke omgeving. Het team van de Start-up School gaat nu het concept vertalen naar concreet onderwijs en de verdere stappen zetten naar realisatie. De nieuwe Start-up School verwelkomt zijn eerste studenten in januari 2022.

Thank you for your interest.

You're almost there! Just give us your contact information, and you'll receive our whitepaper on "Integrating societal
and ecological impact in innovation
from day 0" 
in your mailbox.

Whitepaper download - "Innovation"

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Thank you for your interest.

You're almost there! Just give us your contact information, and you'll receive our whitepaper on "Why coalitions fail and how to prevent it"  in your mailbox.

Whitepaper download - "Coalitions"

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

* By signing up to receive our whitepaper, you agree to sign up for our quarterly newsletter and other marketing related emails. You can of course deregister through the confirmation email with the downloadable whitepaper, which will remove your from our mailing list.

EN