SUMMA College

Onderwijs ontwikkelen voor de ondernemers van de toekomst op het SUMMA College

Challenge

Hoe moet het onderwijs voor de ondernemers van de toekomst eruit zien? In een wereld die snel verandert en digitaliseert, moeten ondernemers innovatief zijn. Nu authenticiteit en netwerken belangrijker worden, zijn sociale vaardigheden essentieel voor ondernemers. En terwijl ondernemerschap competitiever en meer gediversifieerd wordt, is het steeds belangrijker om je unieke kwaliteiten als ondernemer te vinden. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe school, voor de ondernemers van de toekomst.

Approach

Eerst creëerden we een visie op de toekomst van ondernemerschap en ondernemerschapsonderwijs, gebaseerd op interviews met experts en een co-creatiesessie met studenten. Na validatie van deze visie met experts, alumni en docenten hebben we verschillende onderwijsconcepten ontwikkeld om de visie tot leven te brengen. We hebben deze concepten verder gevalideerd en uitgewerkt in co-creatie met docenten en experts.

Result

Het resultaat van dit project is een nieuw onderwijsprogramma voor SUMMA genaamd "De Nieuwe Ondernemer”, met een unieke en innovatieve visie op het opleiden van de ondernemers van de toekomst. Voor de Nieuwe Ondernemer co-creëerden we zeven onderwijsconcepten, inclusief cursusbeschrijvingen, leerdoelen, en concrete strategieën om duurzame partnerschappen met de sector te creëren. De Nieuwe Ondernemer opent haar deuren voor nieuwe studenten in het najaar van 2023.

Thank you for your interest.

You're almost there! Just give us your contact information, and you'll receive our whitepaper on "Integrating societal
and ecological impact in innovation
from day 0" 
in your mailbox.

Whitepaper download - "Innovation"

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Thank you for your interest.

You're almost there! Just give us your contact information, and you'll receive our whitepaper on "Why coalitions fail and how to prevent it"  in your mailbox.

Whitepaper download - "Coalitions"

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

* By signing up to receive our whitepaper, you agree to sign up for our quarterly newsletter and other marketing related emails. You can of course deregister through the confirmation email with the downloadable whitepaper, which will remove your from our mailing list.

EN