Nyenrode

Het ontwikkelen van een nieuwe propositie

Challenge

Nyenrode Business Universiteit (Nyenrode) staat voor de uitdaging om een nieuwe positioneringsstrategie te ontwikkelen die aansluit bij de hedendaagse behoeften van Nederland. Met een senior team en academische staf vertaalden ze de oorspronkelijke oprichtingsgedachte naar de vragen van nu, met de focus op Stewardship en Impact. Het doel is om een positieve verandering in de maatschappij teweeg te brengen en dit te reflecteren in het onderwijsaanbod.

Approach

  • Co-creation
  • Future Visions
  • Brand Purpose & Positioning
In nauwe samenwerking met diverse stakeholders en na boeiende interviews met experts uit verschillende sectoren, werden trends en ontwikkelingen geïdentificeerd. Dit leidde tot een herontwerp van het onderwijsaanbod en de ontwikkeling van nieuwe programma's die aansluiten bij de behoeften van de maatschappij. Co-creatie met partners uit het werkveld resulteerde in waardevolle concepten die de verbinding tussen het onderwijs en de praktijk versterken.

Result

Het vernieuwde opleidingsconcept van Nyenrode is gebaseerd op de pijlers Stewardship en Impact. Het omvat inhoudelijke thema's, programma's en praktische toepassingen. Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan het opbouwen van een sterk netwerk, met inspirerende evenementen en samenwerkingsmogelijkheden. Dit resulteert in een levendige en betrokken community die studenten, docenten en werkveldpartners met elkaar verbindt en bijdraagt aan een duurzame en betrokken samenleving.

Thank you for your interest.

You're almost there! Just give us your contact information, and you'll receive our whitepaper on "Integrating societal
and ecological impact in innovation
from day 0" 
in your mailbox.

Whitepaper download - "Innovation"

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Thank you for your interest.

You're almost there! Just give us your contact information, and you'll receive our whitepaper on "Why coalitions fail and how to prevent it"  in your mailbox.

Whitepaper download - "Coalitions"

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

* By signing up to receive our whitepaper, you agree to sign up for our quarterly newsletter and other marketing related emails. You can of course deregister through the confirmation email with the downloadable whitepaper, which will remove your from our mailing list.

EN